Shfletimi i Kategorisë

Marketplace

Njoftime për shtyp dhe prodhim i lajmeve

Plagët shëruese dhe oximeter perfuzion, sensori i ri i ngjashëm me lëkurën mund të përcaktojë nivelin e gjakut të oksigjenit

Një sensor i ri fleksibël i zhvilluar nga inxhinierët në Universitetin e Kalifornisë, Berkeley, mund të përcaktojë nivelet e gjakut të oksigjenit në zona të mëdha të lëkurës, indeve dhe organeve, duke u mundësuar mjekëve një mënyrë të re për të monitoruar plagët shëruese në të vërtetë ...