Emergency Live dhe EMSpedia janë media të specializuara të dedikuara për njerëzit që veprojnë në sektorin e emergjencave, për të gjithë ata që duan të përmirësojnë shërbimet e urgjencës në mbarë botën.
Ju mund të dërgoni kontributin tuaj në lidhje me hulumtimin e sigurisë publike, studimet EMS, Raportin e Rastit, operacionet e shpëtimit ose parandalimin dhe menaxhimin e aksidenteve që ndodhin natyrshëm ose si rezultat i gabimit njerëzor në tavolinën e redaktorit tonë.
Edhe pse disa nga përpjekjet e përditshme të ndërmarra nga këta profesionistë arrijnë në titujt kryesorë, shumica e asaj që vazhdon është e njohur vetëm për ata që aktualisht marrin pjesë në shpëtim (vetë shpëtuesit e jetës dhe ata që shpëtuan jetën). Prandaj askush nuk është më i mirë se ju për të dhënë kredi dhe për të tërhequr vëmendjen që këta njerëz dhe veprimet e tyre meritojnë.
Ju gjithashtu mund të tregoni përvojën tuaj personale të incidenteve specifike ose me ndihma të caktuara për shpëtimin e jetës. Redaktori ynë do t'ju ndihmojë të krijoni përmbajtje të përshtatshme për revistën.
Plotësoni nga poshtë, ju lutem tregoni titullin e artikullit tuaj. Ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të jetë e mundur për publikimin.

[Kontakt-formë-7 404 "Not Found"]