EDESIX- Kamera të trupit të veshur në themel për të ardhmen e zjarrit

Edesix no.1 Ofruesi i BWC në Mbretërinë e Bashkuar, pasi kohët e fundit fitoi kontratën për të furnizuar zjarrin dhe shpëtimin e Staffordshire

0

Përdorimi i Trupi i veshur Kamera (BWCs) për mbrojtjen e stafit, rritjen e trajnimit dhe identifikimin e praktikave më të mira është duke u bërë shumë e rëndësishme në kuadër të shërbimeve të zjarrit në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Ky është mesazhi që transmetohet nga Edesix ndërsa ato përgatiten për Shpërndarjen e Shërbimeve të Emergjencave 2018.

Edesix tani është ofruesi i kamerës së No.1 Body Worn Camera në Britani të Madhe për shërbimet e zjarrit pasi ajo kohët e fundit fitoi kontrata për të furnizuar kamerat e saj në Staffordshire Fire and Rescue. Eksperti i BWC me bazë në Edinburg punon tashmë me Shërbimin e Zjarrfikjes së West Midlands, si dhe me departamentet e Shërbimeve të Emergjencave në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, duke përfshirë Paramedikët, sigurinë në spitale dhe Policinë.

kamera vishet janë duke u bërë një pjesë e rëndësishme e pajisjeve për responders të zjarrit në të gjithë shërbimet e emergjencës për shkak të funksionalitetin e tyre në evidentimin dhe përmirësimin e proceseve, vlerësimin protokoll, përmirësimin e praktikave më të mira dhe gjithashtu për trajtimin e çështjeve të incidenteve, sigurimit të kërkesave dhe ankesave.

Neil Gordon i Staffordshire Zjarri dhe Shpëtimit komentoi: "Futja e trupit veshur video është vetëm për zhvillimin e shërbimit tonë, rritjen tashmë të lartë vendimin tonë standarde incidenti bërë për të mbrojtur jetën dhe pronën."

Richie McBride, drejtoreshë e Edesix shpjegon: "Gama jonë VideoBadge e BWCs janë të veshur nga ushtarët e zjarrit dhe të shpëtimit për të audituar dhe përmirësuar performancën e reagimit. VideoBadges janë të pajisura me një gamë të veçorive të sigurisë për të ruajtur konfidencialitetin e çdo pamje të ndjeshme, edhe nëse pajisja është humbur, vjedhur ose dëmtuar. VideoBadges janë modest, lehtë dhe mund të fiksohen në uniforma dhe helmeta, duke përdorur një sërë opsionesh në rritje. "

Në 2016 Edesix u bë një nga ofruesit e parë BWC për furnizimin e shërbimeve zjarri në Britani të Madhe, kur ajo fitoi kontratën për të furnizuar zjarrfikës në West Midlands me VideoBadges. Watch komandantët që ndjekin thirrjet e thirrjeve në të gjithë West Midlands tani janë të pajisur me VideoBadges për të ndihmuar në shkëmbimin e teknikave të praktikave më të mira dhe për të plotësuar trajnimin e zjarrfikësve, në fund të fundit duke përmirësuar funksionimin e shërbimit edhe në të ardhmen.

Në Sherbimet e Shërbimeve të Emergjencave 2018 Edesix do të ketë një fokus të veçantë në përdorimin e kamerave të veshura brenda industrisë së Shërbimeve të Zjarrit. Nëse dëshironi të takoni Edesix për një vizitë demo qëndroni E42, ose email.

Për më shumë informacion vizitoni www.edesix.com

Rreth Edesix:

Edesix është një ofrues i zgjidhjeve të BWC në Edinburg, i themeluar në 2002. Ndryshe nga shumë prodhues të tjerë të BWC-së, Edesix fokusohet në përfshirjen e zgjidhjeve të veshura nga trupi; duke shfrytëzuar gamën e produkteve dhe aplikacioneve softuerike për të punuar me klientët për të siguruar një sistem që jep rezultate, është i thjeshtë për t'u përdorur dhe - më e rëndësishmja - është plotësisht i sigurt.

Lini një përgjigje