Emergency-Live është i vetmi revistë dixhitale ndërkombëtare e para-spitalit, sigurisë së zjarrit dhe profesionistëve të emergjencës për shpëtim.

Ne punojmë për qëllime specifike për të robëruar lexuesit tanë dhe për të arritur punëtorët, trajnerët dhe ndikuesit që mësojnë dhe promovojnë degët e praktikës së ndihmës së parë.

Falë eksperiencës sonë të gjatë, ne mund të mbledhim informacione për një audiencë jashtëzakonisht të profilizuar. Regjistrimi ynë është absolutisht i kualifikuar në marketingun e mediave sociale dhe artikujt e redaktimit të cilat mund të arrijnë audiencë të gjerë të synuar dhe reagime të kënaqshme.

Mediat e reja digjitale sigurojnë rezultate të shpejta dhe specifike. Kompanitë që investojnë në këto teknologji të reja marrin reagime të shpejta dhe efikase. Falë specialistëve të marketingut dhe teknikëve me eksperiencë të cilët punojnë shumë për të arritur rezultate të sakta, ne mund të realizojmë plane komerciale të personalizuara dhe partneritete ekskluzive.

EMERGJENCA JETOJNË LIVE

Tel: + 39.340.224.6247

Mob: + 39.346.1530.358

Fax: + 39.0521.463413

Drejtori redaktor: Mario Robusti
Marketing dhe ADV përgjegjës: Laura Alzapiedi
Redaktor i Desk dhe News: Martina Tesser
Administratë: Franca Maestri

A po mendoni se është interesante? Na kontaktoni!