Chemex International po parashikojnë një tjetër treg të zënë të shërbimeve të urgjencës në 2018

0
Stand Preview

Në ekspozitën 2018, të pranishmit përsëri mund të dëshmojnë gamën e kontrollit të infeksionit, mbrojtjes së higjienës dhe produkteve të pastrimit që ofrohen nga Chemex, dhe të shohim se si janë përshtatur në mënyrë ideale për të punuar së bashku me personelin e shërbimeve emergjente dhe në automjete, siç janë Ambulancat.
Duke u ndalur në kontrollin e infeksionit në ambulanca dhe automjete reagimi ndaj emergjencave, shërbimet e transportit të pacientëve dhe garazhe, produktet e pastrimit Chemex do të sigurojnë mbrojtje efektive - më të madhe se log 5 - kundër viruseve, baktereve dhe kërpudhave. Edhe një herë, stacioni Chemex do të paraqesë Ambulancën e urgjencës, e pajisur me pajisjet e kontrollit të higjienës Chemex dhe produktet e pastrimit.
Drejtori Menaxhues i Chemex, Michael Graham thotë: "Ne jemi të kënaqur që do të marrim pjesë përsëri, pasi kjo na jep një mundësi të shkëlqyer për të nxjerrë në pah punën që kemi bërë me Ambulancën e Mirëbesimeve në të gjithë vendin, veçanërisht në lidhje me kontrollin e higjienës në A & E dhe Automjetet e transportit të pacientëve. Përveç kësaj, kjo ekspozitë na mundëson gjithashtu të prezantojmë zgjidhjet tona të pastrimit dhe higjenës për organizatat e tjera që përbëjnë sektorin e shërbimeve emergjente dhe punën që mund të bëjmë me ta gjithashtu ".
Në stendën e këtij viti, Chemex gjithashtu do t'i japë dy çanta për kontrollin e infeksionit, me vlerë mbi £ 150 (RRP) për dy vizitorë me fat në stendë. Këto çanta përmbajnë të gjitha produktet e pastrimit, veshjet mbrojtëse dhe pajisjet e nevojshme për t'u marrë me pastrimin pas një incidenti që përfshin lëngjet e trupit. Për të hyrë, vizitorët thjesht duhet të plotësojnë formularin ose të skanohen nga një anëtar i ekipit Chemex.

Duke lënë asgjë në fat

Kur bëhet fjalë për çështjet e sigurisë së pacientit, higjienës dhe pastërtisë, asgjë nuk mund të lihet në shans. Kjo është arsyeja pse Chemex është mbështetur nga kaq shumë shërbime Ambulance për të furnizuar produktet e tyre të pastrimit.
Shërbimi Chemex bazohet në mbrojtjen e reputacionit të klientëve të tyre. Duke përdorur njohuri të gjera të industrisë, Chemex punon në partneritet me klientët e tyre për të identifikuar të gjitha rreziqet higjienike. Nga kjo vjen një rekomandim për sistemet, trajnimet dhe produktet që sigurojnë që Ofruesit e Shërbimeve të Emergjencave janë në përputhje me CQC dhe kanë minimizuar rrezikun e infektimit që kalon tek përdoruesit e shërbimit ose stafit. Prandaj Shërbimet e Ambulancës varen nga Chemex për sistemet e tyre të kontrollit të higjienës.
"LAS ka punuar në partneritet të ngushtë me Chemex për të ofruar një gamë të plotë të produkteve për përdorim të sigurt në të dy ambientet dhe në automjetet tona për të siguruar që ato janë të pastra dhe për të zvogëluar rrezikun e infeksionit të lidhur me kujdesin shëndetësor tek pacientët tanë. Produktet dhe shërbimi nga Chemex kanë dhënë pikërisht atë që kemi dashur. "

Shërbimi i Ambulancës së Londrës NHS Trust
Minimizimi i rrezikut të kontaminimit kryq është jetësor për të siguruar një ambient pune të sigurt, të pastër dhe higjienik. Nëse rreziku paraqitet me gjak, vjellje ose lëngje të tjera trupore, ose nga një infeksion ose virus bakterial, kërkohet veprim i shpejtë dhe gjithëpërfshirës për të parandaluar përhapjen e infeksionit tek pacientët, stafi ose në ndërtesa të tjera si spitalet, shtëpitë e kujdesit ose burgjet .
Produktet Chemex janë provuar të vrasin efektivisht bakteret e dëmshme dhe me sukses të kryejnë një rol thelbësor në zvogëlimin e rrezikut të infeksionit dhe ndihmojnë në parandalimin dhe kontrollin e përhapjes së sëmundjes. Më të mirat në produktet e pastrimit të klasave, sistemet e sakta të dozimit dhe trajnimet gjithëpërfshirëse të stafit të gjitha kombinohen për të siguruar që produkti i duhur, në përqendrimin e duhur përdoret çdo herë.
Për më tepër, për të plotësuar kërkesën në rritje për më shumë pastrim ekologjik, produktet e pastrimit Chemex ndihmojnë ofruesit e shërbimeve të emergjencave të largohen nga zgjidhjet e ashpra të pastrimit të kimikateve në produkte më pastruese biologjike të qëndrueshme për mjedisin. Përdorimi i përbërësve natyral ofron performancë efektive të pastrimit, si dhe avantazhe të tjera të rëndësishme, duke përfshirë edhe faktin se produktet vazhdojnë të punojnë pas aplikimit, duke ofruar performancë të mbetur pastrimi.

Chemex International: Një emër që mund të varet

Chemex është themeluar gjatë viteve 30 dhe ka zhvilluar një reputacion si ofrues kryesor i zgjidhjeve dhe shërbimeve të pastrimit dhe higjienës.
Gjatë viteve 30 të fundit, Chemex ka qenë krenar për të punuar së bashku me klientët prestigjozë, ku ruajtja e markave dhe reputacioneve të tyre është jetësore për suksesin e bizneseve të tyre. Gjatë kësaj kohe, Chemex ka ndërtuar një portofol klientësh që përfshin hotelet luksoze, restorantet ekskluzive, dyqanet e rrugëve të larta, ofruesit e shërbimeve emergjente dhe shtëpitë e kujdesit, për të përmendur vetëm disa. Produktet Chemex janë gjetur në shumë ambulancë të NHS si si edhe operatorë ambulantë privatë. Tema e përbashkët e përbashkët që lidh të gjitha këto organizata është nevoja e tyre mbizotëruese për të mbrojtur markën e tyre dhe reputacionin e tyre.
Michael Graham, Drejtori Menaxhues i Chemex thotë: "Synimi ynë është të sigurojmë që klientët tanë të veprojnë sipas standardeve më të larta të higjienës dhe pastërtisë. Ne e arrijmë këtë duke marrë një qasje konsultative me klientët, duke identifikuar rreziqet potenciale të infeksionit, duke ofruar trajnime të stafit për të kapërcyer çdo boshllëk të njohurive dhe duke identifikuar produktet të cilat do të japin rezultat më efektiv ".
Duke pasur një gamë produktesh të fuqishme është një fushë që konsumatorët mund të varen nga Chemex. Si një markë e vendosur gjatë, kompania ka kaluar shumë vite duke hartuar dhe përpunuar formulimet e pronarit të produkteve. Michael Graham vazhdon: "Duke u mbështetur në përvojën e kimisë tonë në shtëpi dhe ekspertizën mikrobiologjike, ne mund të sigurojmë efikasitetin dhe efektivitetin e produkteve tona. Çdo formulim është krijuar në mënyrë unike, dhe testet e performancës tregojnë se sfera jonë kënaq dhe i tejkalon pritjet e klientëve tanë. "
Megjithatë, Chemex shkon përtej thjesht ofruar zgjidhje të besueshme dhe efektive për pastrim. Shpërndarësit automatikë të dozimit që nuk mund të rregullohen nga personeli sigurojnë që sasia e saktë e produktit të përdoret gjithmonë. Përveç kësaj, Chemex zhvillon trajnime të gjera të stafit për klientët e tyre, për të siguruar që konsumatorët kryesisht mbajnë sigurinë e pacientit, ndërsa janë në gjendje të demonstrojnë praktikat më të mira.

Kontrolli i infeksionit kur keni nevojë për të

Pastrimi kur është e nevojshme. Kontrolli i infeksionit në mënyrën më efektive. I lëvizshëm dhe i gatshëm për përdorim në çdo kohë. Këto janë vetëm disa nga avantazhet e ofruara nga Çantat e Kontrollit të Infeksionit të Chemex.
Minimizimi i rrezikut të kontaminimit të kryqëzuar dhe që përmban gjithçka që kërkohet për t'u pastruar pas një incidenti që përfshin lëngje trupore, çantat sigurojnë një zgjidhje efektive për sanitimin e çdo automjeti të ndotur keq, në një kuti të gatshme për përdorim. Kjo e bën çanta ideale për automjetet e vijës së frontit A & E.
Për të siguruar sigurinë e stafit dhe pacientit, dhe për të minimizuar rrezikun e infeksionit, qeset e kontrollit të higjienës Chemex janë të përshtatshme për të mbrojtur kundër shumë rreziqeve - duke përfshirë MRSA, C. Diff dhe Norovirus.
Ruajtja e të gjithë agjentëve të nevojshëm për pastrim dhe PPE në një qese të vetme siguron që ato të mund të vendosen me shpejtësi - duke bërë të mundur që stafi të sanitizojë makinën shpejt dhe me efikasitet. Përmbajtja ruhet në ndarjet e tyre dhe është e lehtë për tu qasur kur është e nevojshme, duke i bërë këto kasa të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur.
Michael Graham, Drejtori Menaxhues i Chemex thotë: "Si gjithmonë, ne synojmë të fuqizojmë klientët tanë për të arritur standardet më të larta të higjienës, dhe për të minimizuar çdo rrezik të infeksionit, qoftë tek stafi ashtu edhe nga pacientët. Çantat e kontrollit të infeksionit të Chemex janë një pjesë vitale e kit për çdo ambulancë, prandaj është thelbësore që ata të jenë gjithmonë në automjet, gjithmonë të pajisur plotësisht dhe gjithmonë të gatshëm për t'u marrë me incidentet e mundshme. Shërbimi i kontrollit të stoqeve Chemex që u ofrohet të gjithë klientëve tanë do të thotë se gjithmonë do të ketë artikuj zëvendësues të mjaftueshëm për të rimbushur çanta pas përdorimit. "
Michael Graham vazhdon: "Besimet e Ambulancës gjithashtu sigurojnë paqe të mendjes duke ditur se të gjitha automjetet në flotë janë të pajisura me çanta identike, që përmbajnë pajisje identike. Kjo siguron që të gjitha mjetet mund të sanitizohen në mënyrë të sigurt kur të kërkohet, duke përdorur të njëjtat agjentë pastrimi. Kjo minimizon nevojën që stafi të trajnohet në sisteme të shumëfishta pastrimi dhe siguron që stafi të dijë se pa marrë parasysh se në cilin automjet ata janë, ata do të njihen me agjentët e pastrimit të pajisur për sanitizimin e ambulancës pas incidenteve që përfshijnë lëngje trupore të çdo lloji ".

Lini një përgjigje