Shfletimi i Kategorisë

Tregime

Le storie

Një Sulmi Terror me Pasoja Dramatike

Shërbimi mjekësor i urgjencës duhet të përballet me shumë situata të ndryshme, gjithashtu sulme terroriste të cilat gjithmonë janë të paparashikueshme dhe shpërthejnë në skenarë të pasigurta. #AMBULANCE! komuniteti filloi në 2016 duke analizuar disa raste. Kjo është një # Crimefriday ...