Shfletimi i Kategorisë

HEMS

buzën

Airbus Helicopters jep H145s të parë në Rega

Donauwörth, 21 Qershor 2018 - Airbus Helicopters ka dorëzuar dy të parat nga gjithsej gjashtë helikopterë H145 në Swiss Air-Rescue Rega. Këto do të zëvendësojnë flotën ekzistuese të Rega të helikopterëve EC145, të cilat do të zhduken nga mesi i 2019. The ...

Falcon Aviacionit zgjeron angazhimin e saj ndaj H160

Dubai, 15 Nëntor 2017 - Aeroplani Falcon dhe Helikopterët e Airbus kanë nënshkruar një memorandum të ri në ekspozitën ajrore të Dubait që zgjeron angazhimin e tyre ndaj H160 duke shtuar tre helikopterë të tjerë në letrën origjinale të letrave me qëllim (LOI) të nënshkruar në maj ...